Zaproszone osoby: 25 Pomógł: 38 razy Posty: 877 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 23 Wrz, 2007 8:20 pm Rzeczpospolita z dodatkiem
Ponieważ Bogdan coś się zaniedbuje ;-) napiszę za niego:
Jutro i pojutrze (poniedziałek i wtorek) w Rzeczpospolitej płyta dla maturzystów z materiałami przygotowującymi do matury na poziomie podstawowym i rozszerzonym.
Oberwało mi się za urlop. Przez kilka tygodni bardziej interesował mnie hiszpański. Po powrocie reklamy telewizyjne mniej mniezajmoway, ale zauważyłem też, że Gazeta Wyborcza wydaje dziś (2007-09-24) płytkę Business English.
Rzeczywiście jestem. Ale jak to po urlopie - robić mi się nie chce.
Przy okazji uściślam Twoją informację. Wczorajsza Rzeczpospolita zawierała płytę CD z kursem "B inspired! Matura języka angielski - poziom podstawowy"
Podobny kurs był już wydany na płycie magazyny Komuter Świat lub jednego z jego pochodnych. Jeśli ktoś nie zdążzył kupić Rzepy może sukać tego programu na stronie Komputer Świata.
Dzisiaj (2007-09-25) w Rzeczpospolitej ukazała się druga płyta z serii Be inspired!, tym razem zawiera materiał zawiera materiał dot. poziomu rozszerzonego.
Jestem przekonany, że o obie płyty powinni postarać się wszyscy uczniowie liceum pragnący zdawać maturę z angielskiego, nawet ci z pierwszej i drugiej klasy.
Wczoraj (20 października 2007) kątem oka zauważyłem reklame telewizyjną, z której wynikało, że jutro (22 października 2007) ma się ukazać Gazeta Wyborcza z płytą z programem wspomagającym naukę angielskiego. Radzę się zainteresować.
Dzisiaj (22 października 2007) ukazała się Gazeta Wyborcza z płytą wspomagającą naukę angielskiego. Jest na niej program "English in action - ucz się z gwiazdami filmowymi" LangMastera. Zaawansowani powinni go wyprobować, tym bardziej, że kosztuje tylko 2.99 pln.
Wysłany: Sob 27 Paź, 2007 9:42 am English in Action. Przemawiaj z politykami i biznesmenami
W poniedziałek 29 października GW wyjdzie z płytą kursu "English in Action. Przemawiaj z politykami i biznesmenami", a 5 listopada z płytą kursu "English in Action. Angielski z brytyjską rodziną królewską. Zapowiada sie więc, że prawie za darmo można będzie skompletować bardzo ciekawy kurs angielskiego na CD, za który ja zapłaciłem kilkaset zł.
Wysłany: Sob 27 Paź, 2007 4:20 pm kurs "Your Memory" w Rzeczposolitej.
Dzisiaj zauważyłem w telewizji reklamę dwupłytowego kursu angielskiego "Your Memory", który ma się ukazać na płycie Rzeczpospolitej w dniach 29 października i 30 października.
Czy wie ktoś gdzie można dostać program BE Inspired Matura 2008 - poziom rozszerzony? Niestety przegapiłem to wydanie Rzeczpospolitej, mam za to poziom podstawowy, który akurat potrzebny mi nie jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum