ForumFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Fonetyka:) How Now Brown Cow - kasety
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Pon 25 Paź, 2004 7:16 pm   Fonetyka:) How Now Brown Cow - kasety

Pomocy!Potrzebuję kupić lub przegrać od kogoś:) kasety do fonetyki -tytuł kniżki:How Now Brown Cow,czy ktoś jest może w ich posiadaniu????MartinWarsaw@interia.pl Z góry dziękuję za ewentualny contakt:)

ilonas 
Moderator

Pomogła: 28 razy
Wysłany: Pon 25 Paź, 2004 9:12 pm   

JEsli jestes przypadkiem z Poznania (chco patrzac na twoj mail to widze ze pewnie nie) to wiem ze w bibliotece WSJO mozna sobei przegrac kasety do fonetyki, nawet wypozyczaja na miejscu magnetofony dwukasetowe:)

albedo
[Usunięty]

Wysłany: Pią 21 Sty, 2005 12:58 pm   

Nie wiem czy mozna - to moj pierwszy post na forum i mam nadzieje, ze nie podpadne :?

Jezeli ktos jest zainteresowany, to mam dostep do ORYGINALNYCH plyt do How Now Brown Cow by M. Ponsonby.

Z tych plyt zrobilem sobie na wlasny uzytek pliki MP3...
Calosc zajmuje ok. 250MB, jakosci CD (44kHz, 16 bit) Moge w miare mozliwosci wyslac komus pojedyncze lekcje...

Wiem, ze to podpada pod piractwo, ale na zdobycie tych nagran w TAKIEJ jakosci czekalem 8 lat (tyle to trwalo, sam uczylem sie na kasetach magnetofonowych marnej jakosci) i moglbym komus... jakos...

--
Pozdrawiam
Michal R.

Ken Kaniff 
Administrator

Wysłany: Nie 23 Sty, 2005 9:29 am   

Maybe it is piracy but we all know how expensive materials are.
Good post.

albedo
[Usunięty]

Wysłany: Pon 24 Sty, 2005 9:26 pm   

Thanks for your understanding :D

Take care!

justys
[Usunięty]

Wysłany: Pią 30 Wrz, 2005 5:57 pm   

hmm ten post był pisany doś dawno.....a ja tak bardzo potrzebuje tych nagrań:)

ilonas 
Moderator

Pomogła: 28 razy
Wysłany: Sob 01 Paź, 2005 1:12 pm   

jedyne co moge radzic to przeszukanie netu, one pojawiaja sie na roznych stronach i znikaja - z wiadomych powodow, czasem pod haslem HNBC mp3, albo sprawdzenie p2p

Ken Kaniff 
Administrator

Wysłany: Sob 01 Paź, 2005 6:10 pm   

Ja ćwiczyłem fonetykę nagrywając audycje z CNN i NBC i powtarzałem je do znudzenia.

mały baranek
[Usunięty]

Wysłany: Wto 08 Lis, 2005 11:18 am   Re: Fonetyka:)

Anonymous napisał/a:
Pomocy!Potrzebuję kupić lub przegrać od kogoś:) kasety do fonetyki -tytuł kniżki:How Now Brown Cow,czy ktoś jest może w ich posiadaniu????MartinWarsaw@interia.pl Z góry dziękuję za ewentualny contakt:)

Czy nadal szukasz tych nagrań? Jesli tak, to na forum Instytutu Anglistyki UW jest ktoś, kto je udostępnia w wygodniej do ściągniecia formie (179 Mb). Adres strony to: http://hell.pl/agnus/anglistyka/ Potrzebne jest do niej hasło, które można zdobyć pisząc do forumowicza o nicku agnus (najlepiej kliknąć w "prywatna wiadomośc"). Odpowiada bardzo szybko.

Adres forum to oczywiście: http://www.anglistyka.uw.edu.pl/forum/ Strona, którą wcześniej podałam to prywatna strona agnusa.

Odpowiedz do tematu