Wysłany: Pon 25 Paź, 2004 7:16 pm Fonetyka:) How Now Brown Cow - kasety
Pomocy!Potrzebuję kupić lub przegrać od kogoś:) kasety do fonetyki -tytuł kniżki:How Now Brown Cow,czy ktoś jest może w ich posiadaniu????MartinWarsaw@interia.pl Z góry dziękuję za ewentualny contakt:)
JEsli jestes przypadkiem z Poznania (chco patrzac na twoj mail to widze ze pewnie nie) to wiem ze w bibliotece WSJO mozna sobei przegrac kasety do fonetyki, nawet wypozyczaja na miejscu magnetofony dwukasetowe:)
Nie wiem czy mozna - to moj pierwszy post na forum i mam nadzieje, ze nie podpadne :?
Jezeli ktos jest zainteresowany, to mam dostep do ORYGINALNYCH plyt do How Now Brown Cow by M. Ponsonby.
Z tych plyt zrobilem sobie na wlasny uzytek pliki MP3...
Calosc zajmuje ok. 250MB, jakosci CD (44kHz, 16 bit) Moge w miare mozliwosci wyslac komus pojedyncze lekcje...
Wiem, ze to podpada pod piractwo, ale na zdobycie tych nagran w TAKIEJ jakosci czekalem 8 lat (tyle to trwalo, sam uczylem sie na kasetach magnetofonowych marnej jakosci) i moglbym komus... jakos...
jedyne co moge radzic to przeszukanie netu, one pojawiaja sie na roznych stronach i znikaja - z wiadomych powodow, czasem pod haslem HNBC mp3, albo sprawdzenie p2p
Wysłany: Sob 01 Paź, 2005 6:10 pm
Ja ćwiczyłem fonetykę nagrywając audycje z CNN i NBC i powtarzałem je do znudzenia.
mały baranek [Usunięty]
Wysłany: Wto 08 Lis, 2005 11:18 am Re: Fonetyka:)
Anonymous napisał/a:
Pomocy!Potrzebuję kupić lub przegrać od kogoś:) kasety do fonetyki -tytuł kniżki:How Now Brown Cow,czy ktoś jest może w ich posiadaniu????MartinWarsaw@interia.pl Z góry dziękuję za ewentualny contakt:)
Czy nadal szukasz tych nagrań? Jesli tak, to na forum Instytutu Anglistyki UW jest ktoś, kto je udostępnia w wygodniej do ściągniecia formie (179 Mb). Adres strony to: http://hell.pl/agnus/anglistyka/ Potrzebne jest do niej hasło, które można zdobyć pisząc do forumowicza o nicku agnus (najlepiej kliknąć w "prywatna wiadomośc"). Odpowiada bardzo szybko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum