WItam:) dzis wlasnie wymyslilam temat pracy dyplomowej ; " the effectivness of testing vocabulary in junior high school". Czy uwazacie ten temat za w miare sensowny? Nie mam jeszcze wizji tego calego przedsiewziecia,ale mysle ze wkrotce sie cos wyklaruje:) Mam tez prosbe, czy mozecie mi polecic jakas literature odnosnie testingu? Bede wdzieczna. Pozdrawiam
Ja przepraszam, ale czy nie zaczynasz trochę od "dupy strony"? Najpierw temat a potem dopiero zastanawiasz sie nad materiałam, i ogólną wizją całej pracy? Może ja do dziwnych szkół chodziłam, ale u nas to zazwyczaj robiło się odwrotnie.
Vocabulary in Language Teaching (Cambridge Language Education) by Norbert Schmitt to jedyne co mi przychodzi do głowy
Pozdrawiam
No nie wydaje mi sie zebym zaczynala od "dupy strony". Temat mnie zainteresowal i tyle, dla mnie taka kolejnosc jest wlasnie prawidlowa, najpierw temat ( czyli cos o czym naprawde chcce pisac) a pozniej analizowanie, dobr bibliografii i cala reszta...
W kazdym razie dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam
A to przepraszam w takim razie. Nie doczytałam, że temat cię zainteresował. Błędnie wysunęłam wniosek, iż niebardzo wiesz co chcesz pisać i zaczęłaś od tematu.
Przepraszam i życzę powodzenia w pisaniu.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum