ForumFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
czy ktoś wie coś o gallus w katowicach?
Autor Wiadomość
martha
[Usunięty]

Wysłany: Nie 27 Cze, 2004 9:44 pm   czy ktoś wie coś o gallus w katowicach?

co możecie powiedzieć o studiach mgr uzup. w uczelni na gallusa w katowicach lub na sląskim w sosnowcu?

marcin 
Administrator
tel. (+48) 603039039

Zaproszone osoby: 16
Wysłany: Sob 03 Lip, 2004 7:52 am   Katowice

Dwie moje koleżanki z pracy robią uzupełniające w Katowicach i o wyborze uczelni zdecydowały dwie rzeczy: jest taniej i jest krócej. Ale więcej to raczej nie czuję się na siłach powiedzieć.

evellina
[Usunięty]

Wysłany: Sro 12 Sty, 2005 9:08 am   

Skończyłam tą uczelnie jesli potrzebujesz jakiś konkretnych informacji oto mój e-mail:evellina@interia.pl

Coach25
[Usunięty]

Wysłany: Pią 26 Maj, 2006 1:18 pm   Re: czy ktoś wie coś o gallus w katowicach?

Własnie kończę tą uczelnię. Wszystko OK. Jest na pewno krócej niż na US a wykładowcy prawie wszyscy ci sami.

Darkena
[Usunięty]

Wysłany: Sob 27 Maj, 2006 9:52 pm   

Ja miałam nieprzyjemność studiować tam przez rok i raczej nie polecam. Tam liczy się tylko kasa, a poziom przeciętny, bo przyjmują tam każdego, nawet jak oblejesz egzaminy. Fakt, wykładowcy są uniwersytetcy, ale poziom nie jest za wysoki, bo studiować tam może każdy bez względu na umiejętności językowe i stan wiedzy... Na szczęście dostałam się do NKJO w Sosnowcu. Widziałam nawet kiedyś ogłoszenie w gazecie o pracy dla nauczyciela języka angielskiego z wymogiem żeby niebył absolwentem szanownego gallusa.

asikczek
[Usunięty]

Wysłany: Wto 22 Sie, 2006 4:14 pm   

ja właśnie kończę gallusa i polecam (chodzi mi o ang uzup) poziom spoko wykladowcy oprócz jednego takiego ok, niektórzy nawet bardzo ok. Wiem że Gallus ma opinię nieciekawą ale to chyba tylko ze względu na kierunek markrting który rzeczywiscie ma poziom ponizej przecietnej. Angielski jest ok Ceny... cóz teraz cena wzrosla 2600 / sem ale mimo to i tak jest krocej w porownaniu z UŚ (nie ma tyle idiotycznych przedmiotów). Więcej pytań, można mailować

aniata
[Usunięty]

Wysłany: Czw 08 Lut, 2007 12:35 am   

Hej a macie moze jakis zestawik pytąń mozliwych na obronie magisterskiej? Chodzi mi o metodykę.

marcin 
Administrator
tel. (+48) 603039039

Zaproszone osoby: 16
Wysłany: Czw 08 Lut, 2007 6:31 pm   

W naszych ebookach jest prześwietny i przepopularny ebook z notatkami z metodyki jednego z naszych cudownych moderatorów ;-)
Ściągnij i poczytaj.

Odpowiedz do tematu