Zaproszone osoby: 16 Pomógł: 29 razy Posty: 751 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob 03 Lip, 2004 7:52 am Katowice
Dwie moje koleżanki z pracy robią uzupełniające w Katowicach i o wyborze uczelni zdecydowały dwie rzeczy: jest taniej i jest krócej. Ale więcej to raczej nie czuję się na siłach powiedzieć.
evellina [Usunięty]
Wysłany: Sro 12 Sty, 2005 9:08 am
Skończyłam tą uczelnie jesli potrzebujesz jakiś konkretnych informacji oto mój e-mail:evellina@interia.pl
Coach25 [Usunięty]
Wysłany: Pią 26 Maj, 2006 1:18 pm Re: czy ktoś wie coś o gallus w katowicach?
Własnie kończę tą uczelnię. Wszystko OK. Jest na pewno krócej niż na US a wykładowcy prawie wszyscy ci sami.
Darkena [Usunięty]
Wysłany: Sob 27 Maj, 2006 9:52 pm
Ja miałam nieprzyjemność studiować tam przez rok i raczej nie polecam. Tam liczy się tylko kasa, a poziom przeciętny, bo przyjmują tam każdego, nawet jak oblejesz egzaminy. Fakt, wykładowcy są uniwersytetcy, ale poziom nie jest za wysoki, bo studiować tam może każdy bez względu na umiejętności językowe i stan wiedzy... Na szczęście dostałam się do NKJO w Sosnowcu. Widziałam nawet kiedyś ogłoszenie w gazecie o pracy dla nauczyciela języka angielskiego z wymogiem żeby niebył absolwentem szanownego gallusa.
asikczek [Usunięty]
Wysłany: Wto 22 Sie, 2006 4:14 pm
ja właśnie kończę gallusa i polecam (chodzi mi o ang uzup) poziom spoko wykladowcy oprócz jednego takiego ok, niektórzy nawet bardzo ok. Wiem że Gallus ma opinię nieciekawą ale to chyba tylko ze względu na kierunek markrting który rzeczywiscie ma poziom ponizej przecietnej. Angielski jest ok Ceny... cóz teraz cena wzrosla 2600 / sem ale mimo to i tak jest krocej w porownaniu z UŚ (nie ma tyle idiotycznych przedmiotów). Więcej pytań, można mailować
aniata [Usunięty]
Wysłany: Czw 08 Lut, 2007 12:35 am
Hej a macie moze jakis zestawik pytąń mozliwych na obronie magisterskiej? Chodzi mi o metodykę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum