Wysłany: Sob 11 Gru, 2004 4:56 pm FONETYKA BRYTYJSKA
hej wlasnie cwicze fonetyke z ksiazek : Sounds English i How now brown cow?
to ciezka praca i zmudna straszliwie, jesli szukacie info na ten temat to znalazlam strone - fonetyka w pigulce: http://elex.amu.edu.pl/ifa/pigulka/spis_tresci.htm
pozdr
mnie zniechecaja transkrypcje, jak mam wertowac slownik Wellsa po raz miliardowy !! musze miec transkrypcje wszytskich dialogow i slow ktore jak do tej pory przerobilismy - to sa godziny pracy
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 67 razy Posty: 872 Skąd: Cheam
Wysłany: Sob 01 Paź, 2005 2:57 pm Re: FONETYKA BRYTYJSKA
ila25 napisał/a:
hej wlasnie cwicze fonetyke z ksiazek : Sounds English i How now brown cow?
to ciezka praca i zmudna straszliwie, jesli szukacie info na ten temat to znalazlam strone - fonetyka w pigulce: http://elex.amu.edu.pl/ifa/pigulka/spis_tresci.htm
pozdr
Wlasnie "zgrywam" sobie te stronke do Worda, tylko nie działa jeden link - Różnice między wymową brytyjską a amerykańską - mam w związku z tym prosbe, czy ma ktos moze te strone zapisana na dysku? Bo nie chce drukowac takiej wybrakowanej. Dzieki
[ Dodano: Sob 01 Paź, 2005 ]
OK, już jest wszystko w porządku
[ Dodano: Sob 01 Paź, 2005 ]
Fonetyka w pigułce 33 strony wyszło. Chyba nieźle
Ups... myslalam, ze sie wyswietla, skoro mam podany w profilu...conajmniej tak ja mam u siebie na forum...
angie00@op.pl
Bardzo dziekuje z gory za ta fonetyke...
_________________ My way of life is English lifestyle
Ja wiem bo ja prowadze takie samo forum...tye ze jak widzisz pod moim postem nie ma guzika email mimo tego ze podalam go w profilu i powinien sie wyswietlac ...
:lol:
_________________ My way of life is English lifestyle
Zaproszone osoby: 18 Pomógł: 31 razy Posty: 772 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 02 Paź, 2005 12:01 pm
A przepraszam, bo ja jestem administratorem i przede mną się nie da ukryć swojego adresu email, więc ja ten guzik widzę. Ale faktycznie - przy rejestracji zdecydowałaś się ukrywać swój adres email i dlatego tak jest.
Jeśli chcesz to zmienić, wejdź w swój profil i odszukaj pozycję "zawsze pokazuj mój adres email", a następnie zaznacz tam "tak" (obecnie zaznaczyłaś "nie")
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum