Wysłany: Pią 16 Wrz, 2005 8:07 am Fonetyka, fonologia - pomoc mile widziana
Zdazylam juz zauwazyc, ze licelistom pomagacie swietnie, w zwiazku z tym mam prosbe. Zaczynam studia w kolegium nauczycielskim i potrzebuje materialow odnosnie fonetyki i fonologii, w miare prosto nakreslone. Mam kilka ksiazek, ale jakb yscie znali jakies stronki o tej tematyce, to bylabym wdzieczna za adresy Szczegolnie odnosnie fonologii, z fonrtyka jeszcze nie jest tak zle
pozdrawiam
NadineLove
_________________ My way of life is English lifestyle
Super tylko szkoda ze nie podales linkow.... bo wlasnie na tym mi najbardziej zalezy. Fonetyke w pigulce znalazlam, a co do UAMu to jest tego bardzo duzo i dlatego prpsilambym o konkretny link jezeli mozesz, a jak nie to bede dalej szukac sama
_________________ My way of life is English lifestyle
znalazlam ostanio stronke na ktorej byly mp3 do How now brown cow i sama ksiazka w pdf, tylko teraz juz tego nie ma na tejs tronce - przypuszczam ze ze wzgledu na prawa autorskie, w kazdym razie udalo mi sie je sciagnac, moge je przekazac do naszego dzialu download, ale nie znam sie na prawie, Marcin co o tym myslisz??
Zaproszone osoby: 18 Pomógł: 31 razy Posty: 772 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 16 Wrz, 2005 4:33 pm
Oj, obawiam się, że nie możemy w naszym dziale z plikami umieścić takich materiałów, ponieważ są chronione prawami autorskimi.
Wtedy też byśmy zniknęli prędko :-)
Wysłany: Sob 29 Paź, 2005 10:47 am
oj, Ila, a jak ja bym Cie tak po cichutku, dyskretnie poprosila, to moze przeslalabys mi ten plik mp3 na maila, albo umiescila na stronie rapidshare.de albo yousendit.com do sciagniecia i wtedy przeslala na maila adres (zeby forum nie obciazac )? tez korzystam z tej ksiazki, do plytki mam ograniczony dostep, a jesli juz to jedynie do 4 plyt w formacie audio CD, co raczej jest malo komfortowe, z uwagi na to, ze ja wygodnicka jestem i nie chce mi sie plyt zmieniac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum