Zaproszone osoby: 16 Pomógł: 29 razy Posty: 751 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 25 Lip, 2006 3:54 pm Forum dla Twojej Uczelni, Instytutu, dla Ciebie?
Koło naukowe w Twoim instytucie czy college'u, samorząd studencki albo klub studencki potrzebuje forum na szybkim, profesjonalnym serwerze? Nie zakładajcie go byle gdzie, napiszcie do mnie (PW albo email), na pewno się dogadamy.
Proponuję ze swojej strony:
- utworzenie dla Was subforum w dziale "Studia, uczelnie, studenci" o nazwie wybranej przez Was. Może to być nazwa Waszej uczelni, miasta, klubu, wedle uznania;
- nadanie pełnych uprawnień moderatorskich do tego subforum dowolnym wskazanym przez Was osobom, byście byli naprawdę gospodarzami swojej działki forum;
- stworzenie subdomeny postaci nazwa.anglista.org, najlepiej aby ta nazwa w adresie była taka sama jak nazwa Waszego subforum, ale nie jest to konieczne. Umożliwi to Wam po wybraniu takiego adresu wejście prosto na główną stronę Waszego subforum, a nie na główną stronę forum anglista.org;
- otwartość na wszelkie sugestie z Waszej strony.
Wiem, że są wakacje, ale wywieszam to ogłoszenie tutaj na stałe i mam nadzieję, że prędzej czy później niejedno koło studenckie czy instytut skorzysta i wzbogaci swoją obecnością nasze forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum