Zaproszone osoby: 18 Pomógł: 31 razy Posty: 772 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob 25 Wrz, 2004 12:42 pm
Nie musimy stwarzać, Ila, bo przecież mamy forum.
I to prawdę mówiąc rozrosło nam się bardzo ostatnio.
A nektarynce proponuję zostanie moderatorem części studenckiej zamiast ruszania z nowym forum na Gazecie, bo tam już tych prywatnych forów jezykowych jest takie mnóstwo, że na każde z nich poza English Only mało kto zagląda.
Wysłany: Nie 26 Wrz, 2004 10:51 am
You will opinions your that since you pay for your school it's got to be lame. Most of its faculty, though, works at Poznan School of English (UAM). I have friends who graduted from WSJO and they're successful. So pay no mind to these judgements.
barteks [Usunięty]
Wysłany: Sob 11 Mar, 2006 12:19 pm
ila25 napisał/a:
Opowiem wam dokłądnie o moich wrażeniach jak już sie rok akademicki rozpocznie.
No i jak wrażenia po 1,5 roku studiowania?
iwonarr [Usunięty]
Wysłany: Sob 22 Kwi, 2006 7:22 pm
Jestem tu pierwszy raz, ale widzę że się zadomowie. Fajne forum Jestem obecnie na II roku anglistyki w Krośnie (PWSZ) i jak dotąd jestem zadowolona. Szkoła bardzo fajna i na wysokim poziomie. A studenci...taka jedna wielka rodzina, wszyscy się znają. Nauczyciele też ok, tacy "do ludzi"
ja jestem w Kolegium e Lodzi i tez jestem bardzo zadowolna chociaz nie wszyscy reprezentuja taki poziom jaki bym chciala i gdyby nie to ze w drugiej grupie sa osoby z ktorymi mozna troche porywalizowac i sie wykazac to by bylo nudno a tak jestem zapalona do nauki i mam nadzieje ze tak zostanie
_________________ My way of life is English lifestyle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum