Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 65 razy Posty: 861 Skąd: the boonies
Wysłany: Pią 30 Cze, 2006 6:54 pm
Wg mnie najlepiej poszukać w Google i wybrać najlepszą, wg Ciebie, ofertę. Ja wpisałem "kursy językowe w Anglii" i znalazło mi naprawdę wiele stron. Może warto spróbować? Niestety nie moge Ci nic poradzić z własnego doświadczenia.
_________________ Every man dies, but not every man really lives.
Wysłany: Pią 30 Cze, 2006 7:14 pm
Problemem może być wiarygodność agencji. Od znajomych słyszałem, że www.jdj.com.pl jest droga, ale solidna. Słyszałem też podobną opinię o firmie Atlas, nie dysponuję jednak adresem.
Wysłany: Sob 01 Lip, 2006 5:53 pm
jaan napisał/a:
Kenowi chodziło chyba o Atas
Pewnie dla tego nie mogłem znaleźć strony. Dzięki.
oceaninhereyes [Usunięty]
Wysłany: Pią 15 Wrz, 2006 11:27 am
Pewnie temat juz nieaktualny, przynajmniej do nastepnych wakacji, ale moze komus sie przyda, bo warto planowac wczesniej.
Kursy jezykowe organizuja nie tylko szkoly w Polsce, ale przede wszystkim uniwersytety z Anglii. Po prostu trzeba wybrac sobie miasto, uniwersytet i sprawdzic na stronie internetowej jakie moduly sa dostepne. Wymaga to troche wiecej samodzielnosci, ale jest tez tansze.
Czasem niektore uczelnie angielskie maja swoich licencjonowanych doradcow w Polsce, ktorzy pomagaja zalatwic formalnosci osobom rozpoczynajacym studia w Wielkiej Brytanii lub tym zaintersowanym tzw. szkolami letnimi. Np. trzytygodniowy kurs w University of Bedfordshire (w Luton kolo Londynu) z zamieszkaniem w akademiku, bez wyzywienia kosztowal 500 euro. Dla zainteresowanych polecam stronke: www.studia-uk.pl lub bezposrednio http://www.beds.ac.uk/summerschool
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum