ForumFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
notatki na egzamin z metodyki (drugi rok, jezyk angielski)
Autor Wiadomość
MB_115
[Usunięty]

Wysłany: Nie 22 Sie, 2004 10:21 pm   notatki na egzamin z metodyki (drugi rok, jezyk angielski)

ten post ma służyć jako haczyk dla wyszukiwarki na forum. Haczyki: metodyka, metodyki, notatki, pomoc, egzamin, metodyka nauczania języka angielskiego, NKJO, NKJA, english teaching methodology, exam, desperacja :)

metodyka pytania i odpowiedzi wersja 1.2b.DOC to dokument zawierający 272 pytania i odpowiedzi które pojawiały sie na egzaminie z metodyki pod koniec drugiego roku w Nauczycielskich Kolegiach Języka Angielskiego na przełomie ostatnich kilku lat.

niestety nie jest to wersja ostateczna tego pliku. Wprowadziłem masę poprawek ale... na wydruku i raczej nie bedę miał czasu aby je przepisać do komputera. Niemniej sądzę że przyda się on wielu z Was, a już na pewno pytania, ponieważ wiele z nich zobaczycie na egzaminie, więc będziecie wiedzieli co was czeka. A dokładniej co Was czeka podczas pierwszej jego części.

omawiany dokument można zdobyć w bardzo prosty sposób, wystarczy napisać do mnie na: marcin.bialas@wp.pl a przeslę go jako załącznik e-maila. Bez opłat, wirusów, ani treści podprogowych:)

Aha, każdy kto ma już ten dokument może z nim robić co mu się podoba: kopiować, przekazywać innym a nawet czytać.

Jeśli ktoś chciałby podzielić się ze mną swoimi zasobami, to proszę o kontakt. Moje namiary:
tel kom. 501376141
e-mail marcin.bialas@wp.pl
Gadu-Gadu 5236610
na GG pojawiam się sporadycznie, najczęściej po 23:00, gdy podłączam się aby sprawdzić pocztę. Czasami nie sprawdzam poczty przez kilka dni, więc niecierpliwych proszę o przesyłanie SMSów z pogróżkami, może skłoni mnie to do zajrzenia do poczty.

no to chyba wszystko. Chociaż wpadł mi do głowy pewien pomysł. Chciałbym aby każdy, komu przydał się ten dokument, przesłał mi pocztówkę z miejsca swojego zamieszkania. Podam swój adres, powinien nieco ułatwić sprawę:

Marcin Białas
ul. Wawelska 9/5
67-200 Głogów
Ostatnio zmieniony przez MB_115 Wto 24 Sie, 2004 11:30 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Ken Kaniff 
Administrator

Wysłany: Pon 23 Sie, 2004 10:13 am   

Wish something like that had fallen into my hands a couple years ago :mrgreen:

marcin 
Administrator
tel. (+48) 603039039

Zaproszone osoby: 18
Wysłany: Pon 23 Sie, 2004 2:45 pm   

Marcinie, a może chcesz zamieścić ten dokument w naszym dziale download?
Oczywiście uwagę o pocztówkach by się zachowało, można by zresztą wpisać ją na pierwszą stronę samego dokumentu.
Jeśli masz ochotę go umieścić do ściągania bezpośrednio ze strony, przyślij mi go na maila :-) admin @ anglista.org

MB_115
[Usunięty]

Wysłany: Pią 27 Sie, 2004 10:20 pm   

teraz notatki dostepne sa rowniez jako plik PDF.

Anglista, czy chcesz abym rowniez ta wersje przeslal Tobie?

marcin 
Administrator
tel. (+48) 603039039

Zaproszone osoby: 18
Wysłany: Sob 28 Sie, 2004 7:35 am   

No pewnie, nie ma to jak .pdf ;-)
I zgodnie z umową, w przyszłym tygodniu wrzucam oba pliki do ściągnięcia na stronę.

[ Dodano: 04 Wrz 2004 09:30 pm ]
Opis już jest poprawiony.
Jeszcze raz Cię strasznie przepraszam za przekręcenie nazwiska.
Masz za to dwie pocztówki ode mnie :-)

Odpowiedz do tematu