To znowu ja i z tym samym pytaniem....
Czy jest ktoś na forum kto w tym roku zdawał licencjat na Uniwersytecie Ślaskim!!!
Jeżeli tak to please...odezwijcie się...
Mam kilka pytań co do tego egzaminu....
Pozdrawiam
Myszk@
barbara [Usunięty]
Wysłany: Sro 05 Lip, 2006 9:22 pm
hello!
wejdz sobie na www.ang.pl tam są tematy zwiazane z licencjatem na US. pa pozdrawiam
Myszk@ [Usunięty]
Wysłany: Czw 06 Lip, 2006 1:38 pm
Myślisz,ze nie próbowałam.....:)??
Ale...trudno....:)
Również pozdrawiam
Darkena [Usunięty]
Wysłany: Pią 07 Lip, 2006 12:37 pm
Ja zdawałam i zdałam. Chętnie odpowiem na Twoje pytania. Pozdrawiam.
Myszk@ [Usunięty]
Wysłany: Pią 07 Lip, 2006 1:42 pm Gratuluję :)
Ale ci zazdroszczę!!!! Też bym chciała ))
Ja mam go przed sobą ale mam sporo pytań....
Podam Ci mój mail: kasia_jag@wp.pl
Jak bedziesz chciała mi napisac o egzaminie to napisz na mail chyba ze nie chcesz to możesz na forum.
jak było, jaka komisja, ile czasu na przygotowanie, czy znaliście jakieś zagadnienia wczesniej??
Czy dużo pytań jest z historii jezyka?
Na ile pytań tzrba odpowiedziec, ile się losuje itp.
No i jeszcze mnóstwo innych pytań.
Mam jakies zagadnienia ale nie wiem czy to te właściwe..jakbys miała jakies zagadnienia to czy mogłbys się nimi podzielić (jeżeli chcesz oczywiście)!
Bardzo prosze o pomoc....:)Bardzo zależy mi na wszelkich informacjach, które umożliwiłyby mi mniej stresowe podejście do tego egzaminu
Będę wdzięczna za odzew
Mój mail masz. Jak chcesz mogę podac nr gg:)
Dzieki z góry i czekam niecierpliwie
Pozdrawiam
Myszk@
[ Dodano: Pią 07 Lip, 2006 3:28 pm ]
A jeszcze co do zagadnień to prosze , jak masz podaj mi przynajmniej ich liste. nie licze na opracowania i nie proszę, bo nie chcę na tobie żerować-na pewno się nad tym napracowałaś ale, przynajmniej same tematy zagadnień jakbyś miała. Przynajmnie wiedziałabym na czym stoje
Z góry dziękuję:)
Myszk@
Darkena [Usunięty]
Wysłany: Pią 07 Lip, 2006 3:21 pm
napisalam ci maila, kurcze z zagadnieniami bedzie problem, bo nie mam ich na kompie i bede je musiala wszystkie przepisac, ale ok, jak to zrobie to posle ci na maila
Myszk@ [Usunięty]
Wysłany: Pią 07 Lip, 2006 3:35 pm
Odebralam maila.
Dzięki !!!!!!!!!!!!!!!
Wiem,ze z tymi zagadnieniami to bedzie problem ale będę dozgonnie wdzięczna......:)
Dzieki za informacje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum