Wysłany: Pon 27 Sie, 2007 3:47 pm WSL w Częstochowie
Cześć, chciałbym dowiedzieć się czegoś o Wyższej Szkole Lingwistycznej w Częstochowie. Interesuje mnie kierunek filologia angielska (uzupełniające magisterskie) o specjalności lingwistyka stosowana. Czy ktoś słyszał cokolwiek o tej szkole albo tam studiował?
Hej.
Studiuję na WSL w Częstochowie. Jestem na 5 roku uzupełniających mgr, specjalność tłumaczenia.
Sama uczelnia robi wrażenie. Lektorzy są profesjonalnie przygotowani do każdych zajęć a do tego bardzo "student-friendly". Chętnie piszą maile i w ogóle jest miło. Jeśli jesteś zainteresowany to jest profesjonalna sala do tłumaczeń ustnych z kabinami i śmisznymi pokrętłami Jednym słowem jestem na tak. Wiadomo, że nie wszystko jest idealnie, ale nie bądźmy malkontentami.
eee brzmi jakbym pracował dla tej uczelni albo kasę od nich brał ale zapewniam że naprawdę jest dobrze. A może być jeszcze lepiej.
I nawet dzisiaj nie skrytykuję Częstochowy dla odmiany...
_________________ To travel hopefully is better than to arrive
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum