Kto z Was pracował lub pracuje w tej szkole?
Słyszałam różne opinie o tej szkole, w większości pozytywne. Zastanawiam sie nad podjęciem pracy w tej placówce i chcialam zapytac o zdanie osób, które tam pracuja lub miały jakiś kontakt z tą szkołą.
Będę wdzięczna za informacje.
_________________ My way of life is English lifestyle
Czy starałaś się już o pracę w tej szkole jako nauczyciel angielskiego?
Ja jeszcze nie wiem czy będę próbował, wiem jedynie że są tam niby jakieś etapy rekrutacji. Wiesz coś więcej na ten temat? Czy warto w ogóle próbować?
Mówiąc szczerze strasznie mnie wkurzają wynalazki typu "etapy rekrutacji".
Ja przeszlam rozmowe kwalifikacyjna, ale nie dogadalam sie z nimi bo sama prowadze szkole jezykowa i oni stwierdzili ze to bybylo za bardzo konkurencyjne czytaj zbyt duzo chcialam za lekcje....
_________________ My way of life is English lifestyle
Ja przeszlam rozmowe kwalifikacyjna, ale nie dogadalam sie z nimi bo sama prowadze szkole jezykowa i oni stwierdzili ze to bybylo za bardzo konkurencyjne czytaj zbyt duzo chcialam za lekcje....
Napisałaś "rozmowę" to znaczy, że nie było żadnych "etapów"?
Mnie dyrektor szkoły poinformował w emailu, że rekrutacja jest wieloetapowa, więc myślałem, że tak jest wszędzie.
A jakie mniej więcej maja stawki, domyślam się, że podobne jak wszędzie czyli nie więcej jak 30 zł netto za 60 min?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum