Wysłany: Czw 02 Sie, 2007 7:43 am Potrzeba pomoc w wyborze podrecznika
Witajcie moi drodzy,
Sto lat mnie tutaj nie bylo, ale jakoś udalo mi sie tutaj wrocic ponownie. Mam nadzieje, ze mouje ulubione forum anglistow pomoze mi wybrac jakis sensowny podrecznik. Mam od roku swoja szkolke i w zeszlym roku mialam grupe wiekowa 7-9 i uczylismy sie z New Bingo 1, pomimo zroznicowanego wieku pod koniec wszystkie dzieci byly na tym samym poziomie jezykowym. Nie chce kontynuowac Bingo, jakos po przerobieniu calej wydaje mi sie malo nastawiona na komunikacje i rozne funkcje jezykowe. Chcialabym cos co bedzie kontynujaca, wiec chyba nie zaden Starter, tymbardziej, ze dzieci juz w pelni abyly umiejetnosc pisania, wiec pisanie po sladzie bym ominela. Zalezy mi na podreczniku, ktory bedzie angazowal cale dziecko w prace, lubie prace z TPR, poza tym chce zeby byl nastawiony na komunikacje, chce zeby dzieci jak najszybciej nabraly ochoty do porozumiewania sie w obcym jezyku. Przejrzalam oferty wydawnictw, ale ze dopiero raczkuje jako teacher chcialabym zebyscie mi pomogli.
Z gory dziekuje.
_________________ My way of life is English lifestyle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum