czesc nie uczylam z tego podrecznika adomyslam sie ze na takich opiniach najbardziej ci zalezy, jedynie przegladalam go. wiem ze to ksiazka z wydawnictwa macmillan. prezentuje sie ciekawie, i wyglada na to ze moze zainteresowac mlodziez. slyszalam tez pozytywne opinie na temat tej ksiazki od innych nauczycieli, ktorzy przymierzali sie do zmiany podrecznika. moze ktos sie dopisze kto juz uczy z tej ksiazki
Zaproszone osoby: 18 Pomógł: 31 razy Posty: 772 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro 15 Wrz, 2004 5:50 am
W mojej szkole (zespół szkół średnich z lo, ekonomikiem i technikami) wszyscy angliści powoli przesiadają się na Format. W technikach, gdzie bywa że przychodza do nas analfabeci, zaczynamy od Format Intro.
Wysłany: Sro 15 Wrz, 2004 3:26 pm
Nie znam Elementary, w tym roku w prywatnej szkole zaczynam pracować z Vol. 1. Ta pozycja mi odpowiada i jeżeli Elementary (napisany z resztą później!) jest co najmniej tak samo interesujący, to polecam.
Warto napisac do wydawcy, czy przedstawiciela handlowego MacMillan z prośbą o okazowy egzemplarz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum