Witajcie dobrzy ludzie.
Studiuję na 3 roku filologi angielskiej, a ponieważ jest to studium 3letnie muszę napisać pracę dyplomową. Co gorsza, praca ta ma być z dziedziny metodyki, która to nie zaciekawiła mnie ani mniej ani wiecej, dlatego też powstał problem. Mianowicie nie mam żadnej koncepcji na temat takowej pracy. Zwracam się do Was z prośbą o podanie ręki i w miarę możliwości, czy też pomysłowości, podrzucenie kilku tematów, bądź zagadnień, z których pracę pisałoby mi się w łatwo i przyjemnie . Wstępny temat muszę podać w przyszłym tygodniu :?.
Za ewentualne posty z góry dziękuję.
Pozdrawiam!
Wysłany: Sob 08 Paź, 2005 6:40 am
Ja pisałem o nauczaniu słownictwa na poziomie intermediate. Całkiem ciekawe.
Natie [Usunięty]
Wysłany: Wto 11 Paź, 2005 11:15 am
Wielkie dzieki za pomoc .
Zdecydowalam jednak ze praca moja bedzie traktowac o nauczaniu gramatyki na ktoryms z poziomow, strategiach uczenia sie i nauczania, albo o autonomii ucznia. W sumie 2 osatnie zagadnienia zazebiaja sie. Musze jeszcze pomyslec, narazie szukam materialow.
Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum