Wysłany: Czw 04 Lut, 2010 8:27 pm praca licencjacka
czesc prosze o pomoc. pisze prace licencjacka pt equipment in the classroom" i zupełnie nie wiem jakich pomocy naukowych mogłabym uzyc do opisania chodzi mi o to ze juz 2 razy oddalam prace i zawsze wracala bo jest za krotka. za krotka sa opisane przedmioty czy pomoce naukowe i nie mam wogole pojecia co mam tam napisac takiego zeby zadowoliło moja nauczycielke. please pomozcie
jest masa rzeczy, które możesz opisać. temat jest dość obszerny, można to podzielić na rzeczy niezbędne takie jak np. materiały audio do listeningu i dodatkowe, których używa się do wprowadzania nowego materiału - zdjęcia, tablice ułatwiające naukę gramatyki, flashcards... bo rozumiem, że chodzi o wszystko, czego nauczyciel może użyć podczas lekcji, tak? na pewno sporo pisze o tym Harmer i Komorowska...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum