Wysłany: Sro 20 Wrz, 2006 8:35 pm praca w szkole językowej we Wrocławiu
Czy ktoś może mi odpowiedzieć na parę pytań? Ile godzin minimum trzeba pracować? Czy da się tylko popołudniami? Jakie są stawki? Jestem na urlopie wychowawczym i chciałabym popracować, umiarkowanie tylko obciążając babcię i zostawiając dziecko z tatą.
Wszystko zalezy od managera....ja pracowalem w 2 ch szkolach we Wroclawiu w jednej bylo ok,w drugiej dano mi "schedule" bez dyskusji i musialem go podpisac.Wczesniej jednak podajesz swoja dyspozycyjnosc, wiec przemysl to, co wpisuujesz....
_________________ Beryl
foofoo [Usunięty]
Wysłany: Nie 24 Wrz, 2006 9:55 am
Myślę, że wiele też zależy od formy zatrudnienia - jeśli to umowa o pracę, nie bardzo można dyskutować, jeżeli umowa zlecenie czy działalność gospodarcza, jesteście na równych prawach i negocjujecie. Stawki w szkołach językowych bywają przeróżne, ja spotkałam się z kwotami 20 - 60 brutto za 50 min. Może to zależeć od wykształcenia, stażu itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum