ForumFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
problem z ankietą
Autor Wiadomość
gabi
[Usunięty]

Wysłany: Czw 27 Kwi, 2006 6:51 pm   problem z ankietą

witam,
piszę prace licencjacka na temat metody Helen Doron. chce w tej pracy napisac o przyswajaniu jezyka a pozniej opisac HD. w trzeciej czesci musze wykonac badanie i pomyslalam o przeprowadzeniu ankiety wsrod rodzicow. czy ktos mogłby mi podpowiedziec temat takiej ankiety lub co chce przez to badanie ukazac?? zupelnie nie mam pojecia czego moze dotyczyc. bede wdzeczna za kazda pomoc.
pozdrawiam :)

iwonarr
[Usunięty]

Wysłany: Wto 02 Maj, 2006 11:44 am   

Gabi, masz interesujący temat aczkolwiek na pewno nie łatwy. Miałam okazję kiedyś pooglądać kilka lekcji HD, chodziłam czasem ze swoim siostrzeńcem. Lekcje wydają się skuteczne, z tego co zaobserwowałam siostrzenieć dużo się nauczył ale w domu niestety niechętnie słuchał płyt. To może zapytaj rodziców w ankiecie jak ich dzieci reagują na tą metodę, np. czy regularnie słuchają płyt w domu, czy chętnie chodzą na zajęcia, czy lubią nayczyciela, czy widać rezultaty nauki, w jakim tempie się uczą, a także takie podstawowe informacje typu jak długo chodzą na zajęcia, czy rodzice wykupiliby kolejny rok nauki dla dziecka. Można też zapytać o ich zdanie np czy uważają że grupy są za duże\małe, czy nauczyciel ma dobre podejście do dzieci, czy widać konkurencję wśród dzieciaków itp. Musisz coś powymyślać, jestem pewna że dasz spokojnie radę. Życzę powodzenia i pozdrawiam! :)

Odpowiedz do tematu