Wysłany: Sob 18 Mar, 2006 1:27 pm program zajęć wyrównawczych z języka angielskiego dla klas 6
Witam
Mam ogromną prośbe potrzebuje jaiegoś przykładowego programu zajęć wyrównawczych z języka angielskiego dla klas 6, nigdy nie robiłem tego w zasadzie jestem nauczycielem pierwszy rok
Z góry dzięki....:shock:
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 67 razy Posty: 872 Skąd: Cheam
Wysłany: Sob 18 Mar, 2006 1:46 pm
Niestety nie posiadam takiego programu, ani nie znam nikogo, kto by posiadał. Szczerze mówiąc, na Twoim miejscu starał bym się samemu ułożyć taki program.
Zaproszone osoby: 18 Pomógł: 31 razy Posty: 772 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob 18 Mar, 2006 4:41 pm
Wydaje mi się, że skoro są to zajęcia wyrównawcze, to sama powinnaś zdiagnozować swoich uczniów i ich potrzeby i robić z nimi to, co jest im potrzebne, by "dorównali" reszcie klasy.
Jeśli chodzi o wpisanie programu do dziennika, to w zupełności wystarczy tu chyba wpisanie tego samego programu nauczania, którego używasz w ramach normalnych lekcji przedmiotu, wpisanego do szkolnego zestawu programów nauczania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum