Wysłany: Pon 05 Lis, 2007 12:00 pm test osiągnięć z języka angielskiego - jak zrobić???
Bardzo prosze Was o pomoc!
Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej . 'Wpływ muzycznych zabaw ruchowych na przyswajanie języka angielskiego u dzieci w wieku przedszkolnym'. Powstał pewien problem otóz, aby zacząc 3 miesieczne zajecia w przedszkolu z dziećmi, musze wpierw zrobic dzieciom test osiagniec przedszkolnych- potrzbny do poznijeszych badan aby zweryfikowac wszystko. Nie mam pojecia jak sie do tego zabrac gdyż wszystko co znaduje w necie dotyczy testu osiagniec ale w szkole. Pyatnie zatem brzmi jak mialby wygladac test osiagniec dla dzieci w przedszkolu???? czy ktoś moze zajmowal sie tym kiedys i mógłby mi pomóc??
bede bardzo wdzięczna!!!
trochę pomysłów wysłałam Ci na adres e-mail. Daj znać, czy otrzymałaś. Jeżeli nie to napiszę jesze raz. Gotowych testów nie ma, ale razem ułożymy taki test, jaki będzie Ci odpowiadac.
Ja niestety nie pomogę w tej kwestii. Ale myślę że taki test można bez problemu ułożyć. Po prostu trzeba się skupić na tym co będziesz wymyślać. Dać odpowiednie słowa czy obrazki i do roboty. Będzie dobrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum