Wysłany: Pią 30 Maj, 2008 5:39 pm Bardzo proszę o przetłumaczenie tekstu na angielski
Witam.
Nie znam kompletnie angielskiego więc zwracam się do Was z gorącą prośbą o pomoc w przetłumaczeniu tego tekstu na angielski
Oto ten tekst:
" Mam kilka sugestii do Waszego programu i postanowiłem się nimi z Wami podzielić a mianowicie:
1. Uważam że dobrym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie ochrony Panelu sterowania oraz Usług systemowych gdyż jak wiadomo wiele szkodników instaluje się jako usługa i uruchamia wraz z systemem, podobnie rzecz ma się z Panelem sterowania. W momencie gdy status jakiejkolwiek usługi zostałby zmieniony lub została by dodana nowa usługa program wyświetlałby odpowiedni monit z zapytaniem czy zezwolić na tą operację. Tak samo program postępowałby w momencie dodania wpisu do sekcji Dodaj/Usuń programy w Panelu sterowania.
2. Uważam że dobrym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie do menu kontekstowego opcji po których zaznaczeniu, lub odznaczeniu program pozwalałby na blokowanie ( lub nie ) poszczególnych stron WWW.
3. Mile bym widział również przeniesienie przycisków Settings i Save z prawego górnego roga okna programu do prawego dolnego roga."
Jest to tekst typowo techniczny i nie jest przedmiotem żadnej pracy domowej ani jakiejkolwiek innej, po prostu chciałbym zgłosić swoje sugestie do pewnego programu ale zgłoszenie powinno być wyłącznie po angielsku dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc w przetłumaczeniu. Byłbym wdzięczny za pomoc.
Och Ty materialistko jedna A za friko nie da rady? Dobra żeby nie było że sknera jestem - jak się spotkamy to wypijemy po...coli gdyż nie wiem ile masz lat
Wacula i WACUL to ja - do Waculi zapomniało mi się hasła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum