ForumFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: majlo
Pią 30 Maj, 2008 9:16 pm
Bardzo proszę o przetłumaczenie tekstu na angielski
Autor Wiadomość
Wacula

Wysłany: Pią 30 Maj, 2008 5:39 pm   Bardzo proszę o przetłumaczenie tekstu na angielski

Witam.

Nie znam kompletnie angielskiego więc zwracam się do Was z gorącą prośbą o pomoc w przetłumaczeniu tego tekstu na angielski

Oto ten tekst:

" Mam kilka sugestii do Waszego programu i postanowiłem się nimi z Wami podzielić a mianowicie:

1. Uważam że dobrym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie ochrony Panelu sterowania oraz Usług systemowych gdyż jak wiadomo wiele szkodników instaluje się jako usługa i uruchamia wraz z systemem, podobnie rzecz ma się z Panelem sterowania. W momencie gdy status jakiejkolwiek usługi zostałby zmieniony lub została by dodana nowa usługa program wyświetlałby odpowiedni monit z zapytaniem czy zezwolić na tą operację. Tak samo program postępowałby w momencie dodania wpisu do sekcji Dodaj/Usuń programy w Panelu sterowania.

2. Uważam że dobrym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie do menu kontekstowego opcji po których zaznaczeniu, lub odznaczeniu program pozwalałby na blokowanie ( lub nie ) poszczególnych stron WWW.

3. Mile bym widział również przeniesienie przycisków Settings i Save z prawego górnego roga okna programu do prawego dolnego roga."

Jest to tekst typowo techniczny i nie jest przedmiotem żadnej pracy domowej ani jakiejkolwiek innej, po prostu chciałbym zgłosić swoje sugestie do pewnego programu ale zgłoszenie powinno być wyłącznie po angielsku dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc w przetłumaczeniu. Byłbym wdzięczny za pomoc.

Camila
A Beginner

Wysłany: Pią 30 Maj, 2008 8:04 pm   

A ile płacisz? :D

WACUL

Wysłany: Pią 30 Maj, 2008 8:48 pm   

Och Ty materialistko jedna :) A za friko nie da rady? :) Dobra żeby nie było że sknera jestem - jak się spotkamy to wypijemy po...coli gdyż nie wiem ile masz lat :)

Wacula i WACUL to ja - do Waculi zapomniało mi się hasła :)

ilonas 
Moderator

Pomogła: 28 razy
Wysłany: Pią 30 Maj, 2008 9:04 pm   

Wacul może poszukasz swojego tłumaczenia na stronie: www.loooking4asucker.com ?? Bo u nas obawiam się, że raczej go nie znajdziesz.

majlo 
Administrator
Stop the home war!!!

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Pią 30 Maj, 2008 9:16 pm   

Hehe, dobre, Ilona. :)

Proszę, przeczytaj zanim cokolwiek napiszesz na forum.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi