ForumFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Nie prosimy o odrabianie za nas pracy domowej
Autor Wiadomość
Krzysiek_PL
[Usunięty]

Wysłany: Sro 14 Wrz, 2005 4:50 pm   Nie prosimy o odrabianie za nas pracy domowej

Mam prosbe do was prosze pomocy
na jutro mam zadanie HELP
musze napisać coś o każdej z pór roku...zima,lato,jesien,wiosna i po angielsku
o kazdje z pór conajmniej strone moze troszke mnniej...
Prosze was Anglistów pomocyy.niekasujcie posta jak cos zle napisałem

prosze blagam.....................:(

barteks
[Usunięty]

Wysłany: Pon 05 Gru, 2005 5:50 pm   

Krzysiek_PL, to jest dział 'tłumaczenia' a nie 'gotowe prace'. Jeżeli oczekujesz pomocy od użytkowników forum to wykaż chociaż jakąś inwencję. Napisz pracę po polsku i spróbuj chociaż ją przetłumaczyć. Myślę, że wtedy o wiele szybciej uzyskasz pomoc.

mysiulka
[Usunięty]

Wysłany: Pon 16 Sty, 2006 5:10 pm   pomocy!!!! potrzebuje wypracowanie na jutro ....!!!!!

mam sprawe... potrzbuje na jutro wypracowanie na min srtonę A4... temat to "party" do tego ma byc plan i według planu trzeba to napisać... Ja w ogóle nir mam pomysłu ... RATUJCIE DOBRZY LUDZIE!!!!!!!!!!!! Z góry wielki dzięks za pomoc :)

barteks
[Usunięty]

Wysłany: Pon 16 Sty, 2006 8:55 pm   

Na forum nie piszemy próśb dotyczących napisania gotowca. Jeśli oczekujesz pomocy to spróbuj napisach coś o własnych siłach a forumowicze napewno Ci pomogą. Za posta otrzymujesz ostrzeżenie. Wygaśnie ono po 30 dniach.
Ostatnio zmieniony przez barteks Pon 16 Sty, 2006 10:38 pm, w całości zmieniany 1 raz  

frycia666
[Usunięty]

Wysłany: Wto 07 Mar, 2006 12:29 am   PROSZE O POMOC :(

MAM WIELKĄ PROŻBE NAPISAŁBY MI KTOŚ KRÓTKI LIST NA ANGIELSKI BO MAM WILKIE PROBLEMY Z GRAMATYKĄ :( :( Z GÓRY DZIEKUJE PONIŻĘJ ZNAJDZIECIE LINK Z TRESCIĄ ZADANIA .

Wysłany: Wto 07 Mar, 2006 9:29 pm   

Oczekuje na akceptację

Wysłany: Sro 08 Mar, 2006 6:40 pm   

Oczekuje na akceptację

fperski
[Usunięty]

Wysłany: Sob 11 Mar, 2006 10:29 pm   MIEJSCE W POLSCE KTORE POLECAM NA SPEDZENIE WAKACJI ( HELP)!

Prosze mi napisac na 200-250 słow takie wypracowanko o jakims miescie ktore moglbym polecic na spedzenie wakacji .. Potrzebuje to jutro mniec juz

Marylka
[Usunięty]

Wysłany: Pią 24 Mar, 2006 7:54 am   Zadania

Witam! Prosze o pomoc z zadaniach!

I Put the words in the correct column. Say the words and phrases.
lead singer
songwriter
composer
solo artist
drummer
group/band
choir
orchestra
soloist
keyboard player
violinist
bass guitarist
conductor

Column: ROCK AND POP | CLASSICAL MUSIC AND OPERA
II. Put the stages in the most probable odrer. Compare with a partner.
- write the lyrics
- record the song
- release the song
- choose a recording artist
- the song becomes a hit
- write the music.
III. With a partner, write four questions about music usung vecabulary from exercise 1 and 2.

examples Who's the lead singer of ... ?
Which composer wrote ...?
Who recorded ... ?

robert24
[Usunięty]

Wysłany: Wto 04 Kwi, 2006 3:44 pm   List z wakacji!!!! Pomocy!!

Witam!!
Pilnie poszukuje gotowego listu z wakcji (120-150 słow)
list ma zawierac :
-z kim jestesmy na wakacjach,
-jaka jest pogoda
-gdzie jestesmy na wakacjach
-jakie jest jedzienie i ludzie

Jeśli kots ma to bede bardzo ale to bardzo wdzieczny :)
Potrzebny mi jest ma dzis!!
Najlepiej w dokumencie .doc. :P

spider-man
[Usunięty]

Wysłany: Sob 08 Kwi, 2006 11:22 pm   Opis 6 obrazków.

Mam do opisania 6 obrazków. Proszę o pomoc.

1. Na pierwszym obrazku widać mężczyznę z parasolką, który chroni się przed deszczem, a także port, w którym pływają statki.
2. Na drugim obrazku widać wiele dużych budynków a także most, na którym znajduje się grupa ludzi.
3. Na trzecim obrazku duże miasto z wielkimi reklamami, a także samochód policyjny oraz taksówkę.
4. Na czwartym obrazku widać grupę ludzi. Prawdopodobnie jest to lotnisko.
5. Na piątym obrazku widać chińską dzielnicę a także wiele chińskich reklam.
6. Na szóstym obrazku widać kilkoro ludzi rozmawiających ze sobą na wzajem, którzy siedzą przy stolikach

anastazja:)
[Usunięty]

Wysłany: Czw 28 Wrz, 2006 2:50 pm   OPIS OBRAZKA!!!PILNE BARDZO PROSZE!!!

Hej wszystkim!na jutro musze oddac prace z angielskiego własnie opis dowolnego obrazka i prosiłabym was o pomoc:)
Może to byc opis dowolnego obrazka tylko przeslijcie mi go zebym mogła go wydrukowac i dac nauczycielce w czasie present continuos napisany....

albo opiszcie takie co znalazłam w ksiazce....

na obrazku widze dwie dziewczyny oraz jednego chłopaka sa bardzo mlodzi,mysle ze maja ok 20 lat.znajduja sie w pokoju siedza na kanapie.
kanapa jest pokryta kapą zielono-pomaranczowa.Najprawdopodobniej szykują sie do wyjazdu, ponieważ na pierwszym planie widze rzeczy takie jak spiwór,namiot,kurtka przeciwdeszczowa,strój kapielowy,zapałki,parasolka,scyzoryk,leży to na podłodze zas na kanapie znajduje sie:czekolada,czapka z daszkiem,kanapka,kapelusz .zas na drugim planie siedzi dziewczyna po lewej stronie w brązowym sweterku trzyma aparat fotograficzny w rece,ma brazowe włosy pod spodem biała bluzke i dzinsy ,siedzacy obok niej chlopak ma długie włosy zwiazane w kitek i okulary.Jest ubrany w biała bluzke i czarne spodnie ma zegarek nalewej rece w prawej zas trzyma plecak.Dziewczyna siedzaca po prawej stronie ma ciemne blond włosy zwiazane w koka ubrana jest w niebieska bluzke i dzinsy lekko trzyma dwoma palcami kurtke,usmiecha sie do dziewczyny siedzacej na przeciwko(to ta sama dziewczyna w brazowym sweterku)W tyle za nimi widac plakaty wiszace na scianie oraz telewizor.koło kanapy po prawej stronie leża płyty,ksiazki oraz lampka.Dziewczyny rozmawiają miedzy sobą uśmiechajac sie przy tym a chłopak przyglada sie dziewczynie w niebieskiej bluzce.

naprawde bardzo prosze o pomoc!jesli ktos oczywiscie potrafiłby to zrobic:)
napisałam to tak na szybkiego oczywiscie mozna to troche zmienic byle fakty sie zgadzały kolejnosc lub zdania to oczywiscie moze byc inna....

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi