Ostatnio przeglądając strony w internecie natknęłam się na poniższą stronę:
http://callan.strony.pl/
Co myślicie ? warto zainwestować w ten kurs .
Liczę na szczere opinie
Na tej stronie masz zakładkę DOWNOLOAD. Załaduj kilka plików, spróbuj przerobić te przykładowe lekcje. To będzie dużo lepsze od naszych opinii. Moim zdaniem metoda Callana jest skuteczna, gdy jest prowadzona profesjonalnie na kursach, ale do nauki indywidualnej raczej się nie nadaje. Wolę uczyć się z tradycyjnych poręczników, które mają załączniki dźwiękowe. Nie oznacza to jednak, że ją przekreslam.
Opinie na temat Callan Method są tak różne, jak różni są ludzie. W moim najbliższym otoczeniu mam dwóch zwolenników takiego sposobu uczenia się i zagorzałych przeciwników. Zaznaczam, że cała czwórka uczyła się na kursie.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 67 razy Posty: 872 Skąd: Cheam
Wysłany: Wto 01 Lis, 2005 2:55 pm
Kiedyś dawałem korepetycje pewnej osobie, która wcześniej była na kursie, na którym uczono metodą Callana. Powiem szczerze, że nie jestem zbytnio przekonany do tego sposobu, a i skuteczność tego kursu nie była wysoka.
Wysłany: Wto 01 Lis, 2005 4:54 pm
One time I talked to a group of people who'd done a year long Callan course. They weren't satisfied with their progess, but then again, I don't know if their lecturer was prefessionally trained to teach it.
kudlaty666 [Usunięty]
Wysłany: Sob 05 Lis, 2005 12:04 pm
U nas nauczycielka robi nam lekcje metodą Callana i powiem że mi sie podobają. Są dobre w szczególności jak ktoś chce wyjechać zagranice. Jeden kumpel się zapisał bo jak stwierdził jest zbyt leniwy żeby się uczyć w domu a 2 godziny Callana bez prac domowych dużo mu dadzą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum