Wys³any: Czw 29 Cze, 2006 10:09 am Multimedialny s³ownik polsko-angielski w Rzeczpospolitej.
W dzisiejszym (29 czerwca 2006) wydaniu Rzeczpospolitej znajduje sie p³yta CD z multimedialnym s³ownikiem polsko-angielskim.
Jutro bêdzie s³ownik angielsko-polski.
Bejotka, wiesz o nich co¶ wiêcej? S± godne polecenia?
Wydaje mi siê, ¿e s± godne polecenia. Znam te s³owniki z 10 lat. W miedzyczasie bardzo siê zmieni³y. Teraz jest nowa wersja testera, dodatkowo s³ownik ilustrowany. Ja wprawdzie od d³u¿szego czasu czê¶ciej u¿ywam S³ownik Wspó³czesny Longmana. Ale to wynika z czego innego, by³ on na p³ytce do³±czonej do s³ownika drukowanego, który zawsze mam na biurku, poza tym posiadam tez wielk± leksykoniê, która wprawdzie jest bez d¼wiêku, ale ma duuuuuu¿o wiêcej s³ów.
BTW obie czê¶ci omawianego s³ownika kosztuj± 6 z³. W wersji komercyjnej 60 (ja p³aci³em du¿o wiêcej). Nie pytaj wiecej tylko zasuwaj do kiosku!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum