Zaproszone osoby: 16 Pomógł: 29 razy Posty: 751 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 18 Sie, 2006 9:04 pm Dodatkowe bazy do programu Supermemo
W naszym dziale z programami jest specjalna sekcja gromadząca bazy do programu Supermemo. Jeśli jesteś jego użytkownikiem i chcesz się nauczyć czegoś nowego, zajrzyj tutaj:
Jeśli tworzysz własne bazy w tym programe i chcesz się nimi podzielić z innymi użytkownikami, przyślij je z krótkim opisem i zaznaczając, na której wersji Supermemo zostały stworzone, na adres admin (at) anglista.org, a umieścimy je na naszej stronie.
Wysłany: Nie 04 Mar, 2007 11:19 pm
plikownia wam wysypala. cokolwiek kliknac powraca na strone glowna
Zaproszone osoby: 16 Pomógł: 29 razy Posty: 751 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 7:34 pm
Nie widzę problemu, o którym piszesz.
Spróbowałem ściągnąć kilka plików, wszystkie działały.
Możesz podać jakiś konkretny link, który nie działa?
Masz świadomość, że do ściągania plików trzeba być zalogowanym?
Wysłany: Wto 06 Mar, 2007 5:10 pm
jestem zalogowany, gdy klikam np na link powyzej otwiera sie strona z kategoriami, pozniej wybieram jakakolwiek kategorie przenosi mnie na strone glowna
link do darmowej wersji Ernie dziala, pokazjeu sie stronka programu, ale nie ma ikonki sciagnij. (nie ma pozatym obrazków od dwóch pozostalych ikonek)
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 65 razy Posty: 861 Skąd: the boonies
Wysłany: Czw 08 Mar, 2007 12:52 am
Ja czasami mam taki problem, że jestem zalogowany, ale klikam na jakiś temat na forum po czym "wywala" mnie do stanu Wylogowany. Właśnie przed chwilą mi się to przydarzyło dwa razy i musiałem się logować ponownie. Może masz ten sam problem jak chcesz coś ściągnąć, askorek?
_________________ Every man dies, but not every man really lives.
Tak swoja droga czekamy wciaz na laskawcow:) ktorzy by dodali nowe bazy:)
ps z obozu supermemo:) w tym roku wydadza nowe podszlifowane slownictwo:)
mozemy sie spodziewac "odświezenia bazy" jak to wyjdzie zobaczymy:) poczekamy:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum