Wysłany: Nie 10 Lip, 2005 5:21 pm Organizacja rozdziałów w super memo oraz utrwalanie.
Witam!
Tytulem wstepu : Ucze sie z super memo w sumie dopiero 10 dni, aktualnie pakiet Advanced Speedup, przerobilem 675 słowek.
Pytanie:
1.Jak przeorganizowac kolejnosc uczonych slowek, chcialbym uczyc sie najpierw wybranych rozdzialow, a potem mniej mnie interesujacych.
2.Czy jest mozliwosc dodania danego slowka, ktorego ucze sie z zaplanowanej powtorki do slowek bedacych w danyej chwili w bazie do utrwalenia?
Pozdrawiam
darkmonk
Wysłany: Pon 11 Lip, 2005 8:22 am Re: Organizacja rozdziałów w super memo oraz utrwalanie.
zedder napisał/a:
Witam!
Tytulem wstepu : Ucze sie z super memo w sumie dopiero 10 dni, aktualnie pakiet Advanced Speedup, przerobilem 675 słowek.
Pytanie:
1.Jak przeorganizowac kolejnosc uczonych slowek, chcialbym uczyc sie najpierw wybranych rozdzialow, a potem mniej mnie interesujacych.
2.Czy jest mozliwosc dodania danego slowka, ktorego ucze sie z zaplanowanej powtorki do slowek bedacych w danyej chwili w bazie do utrwalenia?
Pozdrawiam
darkmonk
Już Ci na to pytanie odpowiedziałem na innym forum. Zamów w redakcji Komputer Świata archiwalny egzemplarz magazynu Nr 6/2005, znajdziesz w nim perfekcyjna odpowiedź na to pytanie. Nie mozesz żądać, żeby Ci ktos przepisywał artykuł z tego magazynu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum