Witam,
czy jest w tej wersji opcja importu danych z plików i automatyczne tworzenie bazy? Niestety przegrzebałem wszystkie menu (za wiele ich nie było) i się nie doszukałem, a ręczne wklepywanie jest lekko męczące...
Jako zupełnie początkujacy jeżeli chodzi o SM proszę mi podpowiedzieć co z wymową w tym programie?? Mam SM98 i bazy ale jak sprawdzić poprawność wymowy?? Czy jest taka możliwość??
Jako zupełnie początkujacy jeżeli chodzi o SM proszę mi podpowiedzieć co z wymową w tym programie?? Mam SM98 i bazy ale jak sprawdzić poprawność wymowy?? Czy jest taka możliwość??
W komercyjnych bazach SM lektor czyta słowa i wyrażenia angielskie, a użytkownik ma możliwość wielokrotnie nagrać swoją wypowiedź i porównać ją z głosem lektora. Istnieje możliwość stworzenia własnej bazy z takim i możliwościami, ale dla początkującego użytkownika, może to być trudne.
Kup "SuperMemo Rozmówki angielskie w miesiąc." Kosztują 19,90 zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum