Mam pytanie dotyczące wersji SM UX = czy jest w tej wersji możliwość zapisania exportu
learning process? Inaczej mowiąc jak przenieść bazę UX z zapamiętanymi już słówkami?
Będę wdzięczny za podpowiedź :-)
Pozdrawiam,
Agnesia
[ Dodano: Wto 16 Paź, 2007 11:39 pm ]
Agnesia napisał/a:
Witam wszystkich forumowiczów!
Mam pytanie dotyczące wersji SM UX = czy jest w tej wersji możliwość zapisania exportu
learning process? Inaczej mowiąc jak przenieść bazę UX z zapamiętanymi już słówkami?
Pozdrawiam,
Agnesia
dla jasności dodam że na stronach SuperMemoWord i w instrukcji SM UX słowa na ten temat nie ma...
I ponawiam prośbę o wskazówkę ;-)
Agnesia
[ Dodano: Sro 17 Paź, 2007 3:43 pm ]
Witam!
sam pytam, sam odpowiadam, ale może komuś pomoże :-)
Dostałem odpowiedź z SuperMemoWorld--> http://supermemo.pl/index2.php?top=4
W jaki sposób moge zrobić backup postępów nauki w SuperMemo UX (w MSM jest to opcja export/import learning process).
Dane dotyczące postępów nauki poszczególnych użytkowników są przechowywane w podkatalogu SuperMemo UX w katalogu użytkownika aktualnie zalogowanego w Windows. Czyli odpowiednio pod systemem Windows XP będzie to katalog:
C:Documents and Settings<nazwa użytkownika>Dane aplikacjiSuperMemo WorldSuperMemo UX
Aby móc dostać się do tych katalogów należy w Windows Explorerze włączyć opcję pokazywania ukrytych folderów i plików (Narzędzia / Opcje folderów...). Aby być pewnym, że dane dotyczące postępów w nauce nie zostaną utracone wystarczy okresowo wykonywać kopię tego katalogu.
Pozdrawiam wszystkich !!!
Agnesia
Agnesia napisał/a:
Pozdrawiam,
Agnesia
[ Dodano: Wto 16 Paź, 2007 11:39 pm ]
Agnesia napisał/a:
Pozdrawiam,
Agnesia
dla jasności dodam że na stronach SuperMemoWord i w instrukcji SM UX słowa na ten temat nie ma...
I ponawiam prośbę o wskazówkę ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum