Jak co parę miesięcy, kolejna porcja nagrań wykonanych przez umęczonych przeze mnie uczniów i studentów. Tym razem konkurs poświęcony był piosenkom Elvisa Presleya. A oto filmy:
Sławek, Always On My Mind:
Konrad, Damian, Marcin, Michał, Can't Help Falling In Love:
Mnie natomiast najbardziej podobał się Tomek w piosence "Jailhouse Rock" ponieważ wykonanie tego utworu wymagało od niego dobrego przygotowania się ze względu na prędkość i poprawność śpiewanego tekstu.
Zaproszone osoby: 21 Pomógł: 33 razy Posty: 820 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 01 Maj, 2008 11:02 pm
Myślę, że wypada zaznaczyć, że Sławek nadesłał także alternatywny teledysk do swojego wykonania. No i jest to teledysk kultowy, zważywszy, że ja w pewnych kręgach uchodzę za Czesia.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 71 razy Posty: 919 Skąd: Kwidzyn/Elbląg
Wysłany: Pią 02 Maj, 2008 10:19 am
marcin napisał/a:
Myślę, że wypada zaznaczyć, że Sławek nadesłał także alternatywny teledysk do swojego wykonania. No i jest to teledysk kultowy, zważywszy, że ja w pewnych kręgach uchodzę za Czesia.
Excellent! Funnily enough, to one of my colleagues I'm also Czesiu - and I call her 'Angela'.
Zaproszone osoby: 21 Pomógł: 33 razy Posty: 820 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob 03 Maj, 2008 11:03 pm
ORL?
Is that an acronym? What does it stand for? :-O
BTW, my Czesio identity was revealed in this blog post:
http://my.opera.com/mmaly/blog/walentynka
Czesio & Angela, OMG :-)
Marcin, I don't know how did u do that? I'm a young teacher, but I try to look up to you. :-) Your students are fantastic but only one is the best. It's definitely Sławek - "Always On My Mind". I have already voted for three best singers.
Greetings :*
_________________ : : : : : : I love teaching!!!:-) : : : : : :
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 71 razy Posty: 919 Skąd: Kwidzyn/Elbląg
Wysłany: Wto 06 Maj, 2008 12:56 am
I've separated the posts strictly about the ORLY stuff and made a new thread out of it. I suggest that we carry on with it over there so we can get back right on track here.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum